Het gezelschap was gemêleerd. Jong, oud, man, vrouw, homo, hetero, dun, dik, groot en klein. Maar allen hadden een passie: Film. Vanavond hadden wij de eerst jaarlijkse DVD-home barbecue. Sinds enige tijd schrijf ik DVD-recensies voor DVD-home. De makers van deze site, Ferry en Nancy zijn sinds jaren ook vrienden van ons geworden. Dit jaar besloten ze een barbecue te houden voor alle medewerkers aan de site. Dus behalve Ferry, Nancy, Wim en ik, waren er ook drie andere recensisten aanwezig, met of zonder partner. Het werd een gezellige boel.

Nancy had de pasta- en fruitsalade gemaakt en ik stond vanmorgen op mijn nuchtere maag al 3½ kilo aardappels te schillen voor de aardappelsalade. Kortom aan eten en drinken geen te kort en ook het gezelschap was aangenaam. Natuurlijk werd er veel over films gesproken en dan merk je dat er toch wel een verschil zit in smaak. Ik kijk het liefst naar kinder/tekenfilms, tv-series, oude klassiekers en musicals, de ander is weer dol op arthouse en weer een ander doet de horror en rock en zo hebben we allemaal onze specialiteiten.

Ondertussen zijn we net terug (natuurlijk onder de muggenbulten) en ik ben bekaf en duik nu meteen naar mijn bedje. Slaap lekker en tot morgen.