Breadcrumbs

Toen ik net langs de spiegel kwam, bleef ik even staan om mij goed te bekijken. Wat is er sinds gisteren veranderd aan mij? Ben ik zo mager geworden? Ik kijk naar beneden en zie het veel te dikke buikje naar voren staan. Nee, dat is het niet. Ik buig mijn gezicht naar voren om het nog beter te kunnen bekijken. Nee, ook hier geen ingevallen gezicht maar gezonde en volle wangetjes en… zie in daar een onderkinnetje komen. Nee, nu weet ik het zeker maar mager zie ik er zeker niet uit. En toch…

Het begon gisteren. Pasula kwam zoals gewoonlijk op visite en zoals gewoonlijk had ik niet zo veel zin om te koken. Dan maar lekker makkelijk doen. Salade met Belgische friet en een gebraden kippetje. Bij onze supermarkt worden ze zelf gegrilld. Ik vraag dus twee gebraden kippetjes. En vanuit het niets, zegt die aardige jongen dat ik er twee voor de prijs van één mag hebben. Ik was verbaasd maar zei natuurlijk geen nee.

Vanmorgen was het weer raak. Ik was mijn brood vergeten en besloot op het station nog maar een broodje te halen. Ze hadden alleen nog maar één saucijzenbroodje zei de aardige jongen achter de toonbank. Maar het broodje was vrij donker dus kon ik hem wel gratis krijgen.

Nou vraag ik je… Zal ik het eens bij een autodealer proberen. 2 voor de prijs van 1? Of misschien hebben er nog wel eentje staan die te donker is en die ik gratis mee kan krijgen. Ik kan het altijd proberen.

TPL_BACKTOTOP