Vandaag was weer een van die dagen. Die dagen die niks bijzonders brengt. Geen leuke dingen meegemaakt, saai op het werk, rustig in de trein. Niet een dag om over naar huis te schrijven, laat staan om op een web-log te vermelden.

Vanmorgen heb ik eerst de rest van de foto’s van gisteren ingeladen want halverwege het inladen gisteren waren de hard werkende batterijtjes uitgeput en moesten even nieuwe energie opdoen. Dus wat vroeger opgestaan vanmorgen om de rest in te laden en natuurlijk te bekijken. Maar liefst 275 foto’s hebben we gisteren geschoten… En er zaten prachtige shots tussen.

Op het werk was het rennen of stilstaan, maar gelukkig had ik genoeg tijd om wat te weg-loggen. En gelachen met Pasula, Marcel, Rozebeer, William en Ray. Dan gaat de tijd gelukkig snel want de temperaturen in onze kamer liep alweer op tot tropische waarden.

Thuisgekomen even eten gekookt. Het werd “Roergebakken groenten met pittige gehaktballetjes in ketjapsaus en rijst”, het smaakte goed. Net nog even 2 afleveringen gekeken van “Sex and the City – seizoen 6”, en het ging er weer ouderwets ruig aan toe. Mijn god, wat zitten er toch heerlijke mannen in die serie en ze gaan nog bloot ook.

Zometeen duwen we nog een oud filmpje in de speler “What’s new Pussycat”. En voor de liefhebbers heb ik nog een foto van een varken met een prinses op de rug. Er schijnt behoorlijke vraag naar te zijn. De foto gaat naar de hoogste bieder. Tot morgen.